Projektets start

Efter en hel del internt arbete för att lösa ekonomifunktioner och annat jox så startade så projektet den 1 juni. En del möten och träffar hans med innan semesterperioden inträdde i de flestas liv. Under tiden låg rekryteringsannonser ute i mailboxar, på websidor och i tidningar. 100 ansökningar låg och väntade på oss när vi återvände från semestern och ett intensivt urvalsarbete startade. Nu är vi äntligen klara och håller på att anställa de goa människor som ska fungera som resurspersoner och coacher i inledningen av Blekinge UPP. De startar sin anställning 27 oktober och sen blir det åka av! Presentation av dem kommer såsmåningom.


Uppdatering om projektet

Blekinge UPP är ett treårigt projekt med stöd av EUs strukturfondsprogram för tillväxt och entreprenörskap. Projektet ägs av Musik i Blekinge och samarbetspartner är Reaktor Sydost och Region Blekinge. Projektet stöttas genom medfinansiärerna: BBI, BTH , Länsstyrelsen och Netport. Projektets syfte är att stimulera entreprenörskapet inom musik, film och ung kommunikation, Målgruppen är semiprofessionella aktörer ca 18-40 år, som är verksamma inom den växande upplevelseindustrin i Blekinge.


Välkommen till Blekinge UPPs blogg!

Ja då är ni välkomna till Blekinge UPPs blogg. Tänkte att det kan vara ett sätt att hålla sig uppdaterad om vad som händer och få möjlighet att ha synpunkter såhär i början, istället för att sända mail till alla som borde ha kontakt med oss.
 Å sen får vi se vad som händer i fråga om egna plattformar å sånt såsmåningom. Lägg gärna till bloggen på din i-google eller liknande!
Hälsningar Camilla & Ida


RSS 2.0