Vad är Blekinge UPP?



Blekinge UPP är ett treårigt projekt med stöd av EU:s strukturfonder för tillväxt och entreprenörskap. Projektet drivs av Musik i Blekinge i samarbete med Reaktor Sydost och Region Blekinge och med Netport, Blekinge Tekniska Högskola, Blekinge Businessincubator och Länsstyrelsen som medfinansiärer.

Projektet ska stimulera entreprenörsskap och tillväxt inom den kreativa sektorn och framförallt inom musik, film och ung kommunikation och i dess skärningspunkter. Konkreta mål är fler arbetstillfällen och företag. Projektet har ett brett perspektiv på entreprenörskap: Arbetstillfällen och utkomst kan skapas på många sätt. och det är idéerna och verksamheten som ska styra formerna.

Målgruppen för projektet är du som är ca 18-40 år och har en vilja att skapa dig sysselsättning och utkomst inom fokusområden. Efter nyår kommer du att kunna få individuell hjälp av projektets sju anställda. De ska fungera som coacher, stöd, bollplank, rådgivare, möjlighetshittare m.m. Du kan redan nu kontakta projektet via [email protected]

Camilla Bengtsson
projektledare
Blekinge UPP

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0