Dragons´Den

Produktionsbolaget Silverback ligger i startgroparna med en ny tvproduktion som ska sändas i SVT och letar nu efter folk. Förlagan är BBC´s succéserie "Dragons´Den". Har du, eller känner du någon med, en helt enkelt superbra idé? En uppfinning, en design, en tjänst, en fiffig packetering - ja, egentligen vilken typ av verksamhet eller idé som helst - som du söker finansiellt stöd till? Bra, då får du chansen nu.

De entreprenörer som sedan väljs ut som intressanta får presentera sin idé för ett gäng investeringssugna riskkapitalister. Här ska de försöka sälja in sin idé, berätta hur mycket pengar de behöver och hur många procent av bolaget de är villiga att dela med sig av till en eventuell investerare. Entreprenörerna kommer att kunna be om mellan 200 000 kronor upp till 2,5 miljoner (siffrorna är än så länge cirka-summor).  

Silverback letar alltså inte främst efter idéer som är kvar bara på idéstadiet, utan idéer och verksamheter som är gediget researchade och gärna patenterade/säkrade. De letar med ljus och lyckta i hela Sverige efter strålande innovatörer och entreprenörer, unga som gamla och i ALLA kategorier, som letar efter en möjlighet att förverkliga sin dröm och få ut sin produkt på marknaden.  

Se mer info på www.svt.se/draknastet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0