"Jag ska passionera mig!"

I torsdags var jag på Framtidskväll i Karlskronas konserthus! Thomas Furth (framtidsforskare) var där och pratade bland annat om 40-talisterna som passionärer, eller var det paschornärer...? Tyvärr fick jag aldrig tillfälle att fråga Furth om han såg våra färskaste pensionärer som lata eller drivna av lust...

Men det spelar ingen roll för det som väcktes i mig kom som en blixt från klar himmel, Jag ska i alla fall bli passionär! Och det är snarast möjligt! 
... och när jag tänker efter var nog inte himlen särskilt klar, snarare gråmulen...för en stund tidigare hade jag kommit till insikt i att livet det är ju det som händer just nu, varje dag, varje minut som går, det är Mitt Liv och det är ingen annan än jag själv som ansvarar för att fylla det med innehåll. 

Så nu har jag bestämt mig för att fylla mitt liv med passion! och det första jag kommer göra är att byta ut alla "jag MÅSTE bara göra detta först..." till "Jag VILL bara göra detta först". Alla måsten blir vill, därför att egentligen är måstena redan vill men det känns inte så när jag kallar dem för måsten... Hädanefter vill jag städa för att få ett fräscht hem där jag hittar mina saker, jag vill jobba därför då träffar jag massa underbara människor, jag vill hämta mina systerson på dagis för han gör mig glad, jag vill betala räkningarna därför att jag vill använda tjänsterna, etc... och detta är faktiskt sant alltihopa! Detta är precis vad jag vill och så lite till förståss som jag ska göra så mkt och ofta som jag bara kan! Njuta av solen, äta frukost ute, köra mc, promener, grilla vid klipporna och vara kär... och vad jag längtar till passionen!

/Hanna

 
 

Kommentarer
Postat av: Tobbe

Jag blir glad när jag ser sånt här!!

2009-04-29 @ 15:44:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0