Webbcommunity för unga filmskapare söker Chefredaktör; innehåll och interaktion



Vill du vara med och hjälpa fram nästa Lars von Trier? dvoted är en communitysajt för unga filmare. Här möts ungdomar, laddar upp film och får mentorskap av folk från filmvärlden. Vårt mål är att hjälpa nästa generation filmare att nå nya höjder. Nu söker vi en kreativ person till tjänsten som chefredaktör; innehåll och interaktion.

Dina arbetsuppgifter:
Du är den sammanhållande och drivande kraften i redaktionen, som förutom dig består av fem deltidstjänster, en person från varje Nordiskt land.

Du ansvarar direkt för allt innehåll vi publicerar och indirekt för det användargenererade innehållet genom att initiera och katalysera interaktionen på sajten.

Du planlägger och genomför både redaktionens dagliga arbete och det övergripande strategiska arbetet med att utvärdera och utveckla dvoteds innehåll, format, koncept och visioner.
 
Du spelar också en viktig roll i utvecklingen av den helt nya version av dvoted som är planerad att lanseras i slutet av 2009.

Din bakgrund
Vi söker dig som arbetat kreativt med innehåll och interaktion på nätet sedan minst två år. Vi förutsätter att du har en hel del CMS-erfarenhet och Photoshopkunnande. Vi tror också att du har en god känsla och skarp blick för hur man bäst formulerar sig och ser ut på internet. Vi föredrar – men kräver inte – att du har erfarenhet av att leda och samordna projekt, verksamheter och ingående team. Vi misstänker dessutom skarpt att du har ett stort filmintresse!
 

Tjänsten är heltid, med provanställning sex månader som sedan övergår till annan anställningsform. Verksamheten är spridd över hela Norden och en stor del av kommunikationen sker därför på distans, vilket både ger flexibilitet och ställer särskilda krav. Arbetsgivare är Svenska Filminstitutet med kontor i Stockholm. dvoted har även kontor i Danmark, Finland, Island och Norge.
 
Du är välkommen att ansöka snarast möjligt. Bifoga CV samt ett kortare personligt brev. Urval sker löpande, tillsättning senast 1 mars. Ansökan sker till [email protected]
 
För frågor om tjänsten kontakta projektledare Pontus Hummelman, [email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0